FOGLALÁSI FELTÉTELEK

Foglalás előtt kérjük, vegyék figyelembe a következőket:

Házunk elsősorban magánház, ennek minden előnyével és hátrányával. Mivel az otthonunkként is szolgál, elsősorban családunk tagjai élvezhetik kényelmét, a fennmaradó időben 4 vendégszobánkban előzékenyen és kedvesen fogadjuk egyénileg utazó, kulturált vendégeinket, nyugodt, romantikus pihenés céljából. Az arrogancia, tapintatlan, erőszakos, tiszteletlen viselkedés nem szívesen látott vendég házunkban. Kérjük, aki nem tud tekintettel lenni más vendégek nyugodt pihenésére, vagy a házigazdákra, ne foglaljon nálunk.

Csak felnőtt vendégeket fogadunk .

Csoportokat, baráti társaságokat nem fogadunk, rendezvények céljára sem kiadó a ház.

A szálláshelyen kizárólag bejelentett szállóvendégek tartózkodhatnak, további látogatók fogadása nem lehetséges. Esküvői készülődés, fotózás céljából sem adjuk ki szobáinkat. Összekapcsolódó foglalásként maximum 2 szoba foglalható egyazon társaságon belül.

A beküldött foglalási igény csak akkor jelent foglalást, ha már visszaigazoltuk azt. Erre azért van szükség, mert nem gyakran, de előfordul, hogy másik felületen a kívánt szobát már lefoglalták, a weboldalon pedig még szabadot mutat. Feladataink csak egyike, hogy kiadó szobáinkat menedzseljük, így türelmüket kérjük. A foglalási kéréseket mindig beérkezési idő szerinti sorrendben teljesítjük. A foglalás biztosításához előleg befizetése szükséges.

FOGLALÁS: https://bagatellbadacsony.hu/foglalas/

BE- ÉS KIJELENTKEZÉSI SZABÁLYOK : https://bagatellbadacsony.hu/be-es-kijelentkezesi-szabalyok/

LEMONDÁSI FELTÉTELEK: https://bagatellbadacsony.hu/lemondasi-feltetelek/