IDŐPONT KERESÉSE:

Hogy tudok foglalni?

Online foglalási rendszerünkben lehetősége van a foglalásra, de ha kérdései vannak, elérhetőségeink bármelyikén készséggel állunk rendelkezésre.

Kérem vegyék figyelembe, hogy   1 éjszakás foglalást csak akkor tudunk teljesíteni,  ha két foglalás között éppen szabadon marad egy nap, illetve  szeptember-május hónapokban hétköznapi napokra lehet 1 éjszakára foglalni.  

A foglalás megrendeléséről visszaigazolást küldünk. A foglalás mindaddig függőben marad, míg a szálláshely meg nem erősíti és vissza nem igazolja a foglalás bejegyzését. Erre azért van szükség, mert több csatornán is lehet foglalni.

A foglalás biztosításához a szálláshely 50% előleget kér fizetni a szállásfoglalás biztosításához. Mindössze 4 szobánk van, amelyekre nagy az érdeklődés, emiatt csak azokat a szállásfoglalásokat tartjuk fenn, akik komolyan gondolják az érkezést.

Ingyenes lemondási határidő: 18 nappal érkezés előtt. A részletes lemondási feltételek az ÁSZF-ben találhatók, kérjük, olvassák el figyelmesen.

A Maison Bagatell csak felnőtt vendégeket fogad.

  •      Érkezés 14-20 óra között lehetséges, és a szobát távozás napján 10.30-ig kell elhagyni. 
  •      Az útvonal tervezéséhez kérjük, használja weboldalunk vagy Facebook oldalunk útvonaltervezőjét, vagy a Google Map-et, ezen kívül a Waze útvonaltervezője is pontos. A Maison Bagatell-re navigáljanak, a lakcímre tervezés csal, aminek az oka, hogy új lakcímképzés volt a településen. Szőlőhegyen vagyunk, a hozzánk felvezető kis bekötőút keskeny, és a vége egy rövid szakaszon köves, jól járható, de óvatosan közlekedjenek egy alacsony autóval.
  •     A szálláshelyen csak készpénzes vagy SZÉP kártyás ( OTP, MKB ) fizetésre van lehetőség.
  •     Minden szobához 1 db parkolóhelyet tudunk biztosítani normál méretű autó számára. Kisbuszt, lakókocsit, kisteherautót, vagy méreten felüli terepjárót, valamint utánfutót nem tudunk elhelyezni, és kint az úton sem tud parkolni az út szűkössége miatt, kérjük, ezt vegyék figyelembe. 
  •    Drón használatához és profi fotózáshoz a területen nem járulunk hozzá! Kizárólag a saját célra készített mobil felvételek a megengedettek.
  •       Megkérjük kedves Vendégeinket, hogy az itt tartózkodás folyamán ne hívjanak magukhoz vendégeket, látogatókat, a ház és környezete kizárólag szállóvendégeinknek van fenntartva, akiknek vigyázunk a nyugalmára, akárcsak az Önökére. Kérjük szíves megértésüket.

 

Kérdezzen tőlünk!

Reservation Support

near_meBadacsony

call+36202354535

emailoffice@bagatellbadacsony.hu

keyboard_arrow_up