IDŐPONT KERESÉSE:

Hogy tudok foglalni?

Online foglalási rendszerünkben lehetősége van a foglalásra, de ha kérdései vannak, elérhetőségeink bármelyikén készséggel állunk rendelkezésre.

Kérem vegyék figyelembe, hogy   1 éjszakás foglalást csak akkor tudunk teljesíteni,  ha két foglalás között éppen szabadon marad egy nap, illetve  október-április hónapokban hétköznapi napokra lehet 1 éjszakára foglalni.  

A foglalás megrendeléséről visszaigazolást küld a rendszer.  A foglalás mindaddig függőben marad, míg a szálláshely e-mailben meg nem erősíti és vissza nem igazolja a foglalás bejegyzését. Erre azért van szükség, mert több csatornán is lehet foglalni.

A foglalás biztosításához a szálláshely 50% előleget kér fizetni.  Mindössze 4 szobánk van, amelyekre nagy az érdeklődés, emiatt csak azokat a szállásfoglalásokat tartjuk fenn, akik komolyan gondolják az érkezést.

Ingyenes lemondási határidő: 18 nappal érkezés előtt. A részletes lemondási feltételek az ÁSZF-ben találhatók, kérjük, olvassák el figyelmesen.

FONTOS INFORMÁCIÓK A SZÁLLÁSHELYRŐL:

  •     Kis magánszálláshely vagyunk, nem állunk 24 órában a vendégek rendelkezésére. Érkezés 14 órától lehetséges, azt megelőzően nem tudnak a vendégek bejutni, csak ha előző nap egyeztettünk korábbi érkezés lehetőségéről. Mivel nincs állandó recepciós szolgálat, kérjük, jelezzék érkezésük várható időpontját, hogy elkerüljék az esetleges várakozást. 
  •     A szálláshelyen csak készpénzes vagy SZÉP kártyás  fizetésre van lehetőség.
  •    Minden szobához 1 db parkolóhelyet tudunk biztosítani normál méretű autó számára. Kisbuszt, lakókocsit, kisteherautót, vagy méreten felüli terepjárót, valamint utánfutót nem tudunk elhelyezni, és kint az úton sem tud parkolni az út szűkössége miatt, kérjük, ezt vegyék figyelembe.
  •      Az útvonal tervezéséhez kérjük, a Maison Bagatell-re navigáljanak, ne lakcímre, mert teljesen máshová fogja vinni Önöket. Ennek az az oka, hogy új lakcímképzés volt a településen. Szőlőhegyen vagyunk, a hozzánk felvezető kis bekötőút keskeny, és a vége egy rövid szakaszon köves, jól járható, de óvatosan közlekedjenek egy alacsony autóval.
  •    Drón használatához és profi fotózáshoz a területen nem járulunk hozzá! Kizárólag a saját célra készített mobil felvételek a megengedettek.
  •   A ház és környezete kizárólag szállóvendégeinknek van fenntartva. Megkérjük kedves Vendégeinket, hogy az itt tartózkodás folyamán ne hívjanak magukhoz vendégeket, látogatókat.

Kérdezzen tőlünk!

Reservation Support

near_meBadacsony

call+36202354535

emailoffice@bagatellbadacsony.hu

keyboard_arrow_up